Gruppträning

Gruppträning i självförsvar mot våld

Recension: 

"Vill du känna dig tryggare på alla sätt? Gå denna kurs! Väldigt bra kursledare som på ett profsigt sätt guidar oss både genom övningar och teori. Går kursen tillsammans med min dotter - rekommenderas starkt." - Katarina

Vi erbjuder dig möjligheten att träna självförsvar regelbundet i Eskilstuna. Självförsvar handlar om teknik mer än styrka och du behöver inga förkunskaper för att träna med oss.

Våra kurser i självförsvar ger dig trygghet samt kundskap och du får lära dig olika tekniker om hur du kan försvara dig själv. Kurserna vänder sig till dig som vill känna dig säkrare och tryggare i din vardag.

 

 

Så här fungerar det:

 

Vi startar varje pass med att prata om självförsvar därefter lägger vi fullt fokus på att träna självförsvar. I självförsvar innebär det en del kroppskontakt och de flesta övningar görs i par. Du behöver inte komma tillsammans med någon utan vi parar ihop deltagarna väl på plats.

 

När du tränar självförsvar bör du ha oömma kläder och vi tränar barfota. All träning sker på egen risk. Ta gärna med en vattenflaska till passen. 

 

Du som vill hoppa in under terminens gång är varmt välkommen. Maila oss för att veta prisuppgifter då du bara betalar för den resterande tiden för terminen.  

 

 

 

 

Pris: 1250kr (från 16 år)

 Ungdomar mellan 13-16 år med målsmans godkännande. Målsman tränar gratis*

 

 

*Vi önskar att alla som är mellan 13-16 år tränar tillsammans med en vuxen. Vuxen tränar gratis om denne önskar träna. Detta är för att vi även pratar kring självförsvar i olika utsatta, hofulla eller våldsamma situationer. Vi lägger stor vikt vid att en vuxen tar vid och pratar kring det som händer på träningen då mycket tankar kan uppkomma. 

 

 

Betalning och medlemsavtal

Träningsavgiften kommer på faktura tillsammans med ett medlemsavtal. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos oss om du önskar, då söker du på Corestyrka då Självförsvar mot våld ägs av företaget Corestyrka Sverige. 

Vid behov kan du delbetala din träningsavgift, maila oss bara så löser vi det. 

 

 

Hör gärna av dig om du har frågor eller om du vill börja träna självförsvar med oss.  Maila oss på info@sjalvforsvarmotvald.se eller använd formulädet nedan. 

 
 
 
 

 

 

Terminskurs:  

 

Varje onsdag start 9 januari 2019 t.o.m juni 2019. Kl 19.00 - 20.15

KURSSTART

HÄR FINNS VI

Hos Kraft Träning. Munktellarenan Verkstadsgatan 5, 63343 Eskilstuna.

info@sjalvforsvarmotvald.se


Följ oss på Facebook 

© Copyright. All Rights Reserved.

Självförsvar mot våld tillhör företaget Corestyrka Sverige och innehar F-skatt.

Corestyrka® har varumärkesskydd