Frågor & Svar

Frågor & Svar

Här kan du läsa svaren på de flesta frågor vi får både när det gäller Taekwondo träning och självförsvar. Hittar du inte svaret du letar efter är du välkommen att kontakta oss så klart! 

Ålder för TS Taekwondo IF

Vi har en åldersgräns för barn, gränsen är 7 år. Barnet måste fylla 7 år under samma termin som denne startar. 


Föräldrar tränar med eller...

väntar utanför lokalen. Det är inte tillåtet att som förälder sitta och titta på träningen inne i salen. Var med och träna istället och ha en rolig stund tillsammans med oss!


Prova på

2 gånger kostnadsfritt. Maila oss så vi vet att du kommer! Vi kommer även ta dina personuppgifter för att lägga in dig i Idrott online. 


Terminsavgift:

400 kr / person / termin samt 100 kr medlemsavgift / person / termin


Obs att det ej går att dela på ett medlemsskap på förälder, även om man bara kan träna varannan vecka tex.

Klädsel på Taekwondo träning

De första gångerna går det bra att träna med vanliga träningskläder, inga skor då vi tränar barfota. Sedan kan man köpa en dräkt via Rebelz.se med 15% klubbrabatt. Att ha en TKD dräkt är ett krav om du vill gradera till färgbälte.


Vilken typ av Taekwondo tränar ni? 

Vi kör WTF Taekwondo. WTF = World Taekwondo Federation


Vad står TS för?

TS står för Troyse Stevanovic. Det är initialerna i Mario och Giannas efternamn. Gianna och Mario är syskon och driver klubben tillsammans. 


Varför startade klubben?

Klubben startades på grund av att Marios barn ville börja träna TKD och det saknades en TKD klubb för barn i Eskilstuna.Vi startade upp klubben med fokus på att man ska kunna träna tillsamnans som en familj. 

Passar självförsvar oss?

Alla våra utbildningar anpassas till kundens önskemål samt behov, oavsätt om du är privatperson eller ett företag. Vi skräddarsyr utbildningen så den ska passa just dig. Alla utbildningar för personalgrupper sker även i autentisk miljö.


Har ni någon lägsta ålder?

Du som deltar på våra utbildningar måste vara minst 14 år och ha målsman med dig som deltar i utbildningen eller ett medgivande om du är under 18 år. 


När håller ni utbildningar för privatpersoner?

Vi erbjuder 1 kurs per termin, men även vid efterfrågan så maila oss om du är intresserad. 


Vi är ett förtetag som vill anlita er för att utbilda personal, hur gör vi?

Maila oss så inleder vi en diskusstion kring vad ni behöver, eventuella riskanalyser, utbildning inom lag och rätt, självförsvarstekniker i autentisk miljö osv. 

Kontakta mig om du har andra frågor både gällande TS Taekwondo och Självförsvar mot våld så svarar jag så fort jag kan.