Självförsvar mot våld

SJÄLVFÖRSVAR MOT VÅLD

VI ERBJUDER UTBILDNINGAR I SJÄLVFÖRSVAR 

Hello world

Självförsvar för privatpersoner


Hos oss får du som privatperson gå en endagsutbildning i självförsvar. Vi gör dessa event 1-2 gånger per halvår beroende på efterfrågan. Maila oss och meddela att du är intresserad av att delta så återkommer vi när vi har ett fastställt datum. 

Självförsvar för företag


Vi har utbildat många företag, bland annat en avdelning på Eskilstuna Kommun, Kraft, Karl Hedin Bygg, med flera. Vi skräddarsyr utbildningen efter era behov och önskemål. Maila oss för en offertförfrågan. 

Självförsvar som teambuilding 


Att ha ett tryggt och stabilt arbetslag ser vi som en nyckelfaktor till en trygg arbetsplats och vi har flertalet gånger varit inbjudna till planeringsdagar eller andra sammankomster där vi har pratat kring självförsvar för företaget och vi har även gått igenom vissa tekniker. 

VÅRA UTBILDNINGAR


 

Självförsvar handlar om teknik mer än styrka och det behövs inga förkunskaper.

Våra utbildningar i självförsvar ger dig trygghet samt kundskap och du får lära dig olika tekniker om hur du kan försvara dig själv. Kurserna vänder sig till dig som vill känna dig säkrare och tryggare i din vardag.  

Våra utbildningar passar dig som privatperson, anställda i utsatta situationer samt företag.

 

Vi skräddarsyr dessutom kurser efter efterfrågan och behov för arbetsgrupper!

 

Kontakta oss med intresseanmälan eller offertförfrågan.

BILDER FRÅN UTBILDNINGAR

OMDÖMMEN

"Vill du känna dig tryggare på alla sätt? Gå denna kurs! Väldigt bra kursledare som på ett profsigt sätt guidar oss både genom övningar och teori. Går kursen tillsammans med min dotter - rekommenderas starkt."

- Katarina, Privatperson


 "Vi är enormt nöjda med utbildngen vi hade i Självförsvar mot våld. Vår enhet känner sig säkrare och tryggare i hur vi kan arbeta i en hotfull sitation. "

- Medarbetare på Eskilstuna Kommun


"Mycket professionell handledning under utbildningen. Jag är väldigt nöjd."

- Tränare, Kraft


"Pedagogiska och bra instruktörer och de ser alla individer, alla övningar, styrkor och svagheter. Roligt att göra denna utbildning"

- Fredrik, Privatperson

KONTAKTA OSS