TS Taekwondo

TS TAEKWONDO KLUBB

TAEKWONDOTRÄNING FÖR DIG MELLAN 7-14 ÅR + FÖRÄLDRAR

Hello world

HT 2023 Färgbälten


Söndagar kl 10.30-11.45

Ondagar kl 17.00-18.00


Vi starta söndagen den 20/8

HT 2023 Nybörjare 


Söndagar kl 10.30-11.45


Vi startar söndagen den 20/8

Träna med hela familjen


Vi tror starkt på rörelseglädje och just därför är det extra roligt att du kan träna tillsammans med dina barn! 

Prova på


Du är välkommen att prova på Taekwondo vid 2 tillfällen. Använd formuläret nedan och maila oss så bokar vi in dig på ett första prova på.  

Klädsel


Vi tränar med Taekwondo dräkter men innan du köper den går det bra att träna i vanliga träningskläder. 


Vi samarbetar med Rebelz.se och som medlem har du rabatt. Prata med oss innan du beställer!

Avgift


Terminsavgift


500 kr / person


Skärmavbild 2022-11-13 kl. 17.11.44
Skärmavbild 2022-11-13 kl. 17.11.55
Skärmavbild 2022-11-13 kl. 17.12.07
Skärmavbild 2022-11-13 kl. 17.12.15

Klubb-kläder


Nu finns även TS Taekwondo klubbkläder att beställa! Samtliga beställningar sker direkt genom att maila till klubb.eskilstuna@teamsportia.se då de tar hand om alla beställningar och betalningar. Det går även bra att åka till Team Sportia och prova kläder innan beställning. 


I bildgalleriet till höger kan du se vårt sortiment, priser och storlekar.

Poomsae till gradering


LÄR DIG DITT MÖNSTER


Nedan finns en länk tilen kanal på youtube om visar varje poomsae. Filmerna är skapade av Robert Baldinger som på ett pedagogiskt och tydligt sätt förklarar bakgrunden och detaljerna i varje mönster. 

FÖRDELAR MED TAEKWONDO TRÄNING 


Det finns många sociala, fysiska och psykologiska fördelar med taekwondo för barn och vuxna. Denna disciplin kräver uthållighet, fokus, kroppskännedom och lär ut grundläggande värderingar. Det är inte en våldsam eller aggressiv sport. Taekwondo är en väldigt teknisk disciplin som lär barn och vuxna att kontrollera kroppen. Det ger en komplett fysisk och mental träning. Vi använder olika tekniker med hjälp av händerna, fötterna, armbågarna, höfterna och även knäna. Sporten involverar även personligt självförsvar. Träningen förbättrar även muskelstyrkan och den kardiovaskulära uthålligheten. Den ökar elasticiteten, smidigheten, flexibiliteten, mobiliteten och främjar koordinationen och balansen.

Du får garanterat en större kontroll över din kropp. Taekwondo främjar även barnens karaktär då träningen ger ett ökat självförtroende, bättre självkänsla och större initiativförmåga. 

Bli medlem eller kom och provträna

Hello world
 
 
 
 
Vi vill prova på
Vi vill bli medlemmar
Annat
 
 
 
 

MEDLEMSVILLKOR

När du blir medlem hos TS Taekwondo Klubb godkänner du våra medlemsvillkor i samband med att du betalat medlemsavgiften. Våra medlemsvillkor kan du ta del av här genom att klicka på bilderna eller maila oss så skickar vi dem i PDF till dig.