TS Taekwondo

TS TAEKWONDO KLUBB

TAEKWONDOTRÄNING FÖR DIG MELLAN 7-14 ÅR + FÖRÄLDRAR

Hello world

Ht 2022 Färgbälten


Från gult bälte: Söndagar kl 10.30-11.00

Ht 2022 Nybörjare 


Söndagar kl 12.00-13.00.  

Föräldrar tränar med oss


Vi tror starkt på rörelseglädje och därför är det obligatorisk träning även för föräldrar som vill vistas i lokalen. 

Prova på


Du är välkommen att prova på Taekwondo vid 2 tillfällen. Använd formuläret nedan och maila oss så bokar vi in dig på ett första prova på.  

Klädsel


Vi tränar med Taekwondo dräkter men innan du köper den går det bra att träna i vanliga träningskläder. 


Vi samarbetar med Rebelz.se och som medlem har du rabatt. Prata med oss innan du beställer!

Avgift


Eftersom vi är en Taekwondo klubb som främst vänder sig mot barn behöver du som målsman vara med vid första tillfället. Terminsavgiften är 500 kr per barn & 400 kr för vuxna.

FÖRDELAR MED TAEKWONDO TRÄNING 


Det finns många sociala, fysiska och psykologiska fördelar med taekwondo för barn och vuxna. Denna disciplin kräver uthållighet, fokus, kroppskännedom och lär ut grundläggande värderingar. Det är inte en våldsam eller aggressiv sport. Taekwondo är en väldigt teknisk disciplin som lär barn och vuxna att kontrollera kroppen. Det ger en komplett fysisk och mental träning. Vi använder olika tekniker med hjälp av händerna, fötterna, armbågarna, höfterna och även knäna. Sporten involverar även personligt självförsvar. Träningen förbättrar även muskelstyrkan och den kardiovaskulära uthålligheten. Den ökar elasticiteten, smidigheten, flexibiliteten, mobiliteten och främjar koordinationen och balansen.

Du får garanterat en större kontroll över din kropp. Taekwondo främjar även barnens karaktär då träningen ger ett ökat självförtroende, bättre självkänsla och större initiativförmåga. 

KOM I KONTAKT MED OSS

Hello world
 
 
 
 

MEDLEMSVILLKOR

När du blir medlem hos TS Taekwondo Klubb godkänner du våra medlemsvillkor i samband med att du betalat medlemsavgiften. Våra medlemsvillkor kan du ta del av här genom att klicka på bilderna eller maila oss så skickar vi dem i PDF till dig.