Instruktörer

INSTRUKTÖRER

TS TAEKWONDO & SJÄLVFÖRSVAR MOT VÅLD
Mario Troyse

Huvudinstruktör

- TS Taekwondo IF

- Självförsvar mot våld


Mario har tränat kampsport sedan 1987. Han startade sin kampsportskarriär inom Taekwondo, med Patrik Abrahamsson som instruktör och har svart bälte samt flera års coach- och instruktörserfarenhet.

Mario har även tränat många år inom de flesta olika kampsporter för att kunna finslipa sina kunskaper och tekniker. Han har även arbetat som entrévärd och ordningsvakt under 20 år i krogmiljö och är van att arbeta i utsatta situationer.


Förutom instruktör på TS Taekwondo klubb & Självförsvar mot våld arbetar Mario även heltid inom kommunal verksamhet.
Anders Carlsson

- TS Taekwondo IF

- Självförsvar mot våld


Anders har tränat kampsport sedan 1986 och startade sin Taekwondo träning hos Patrik Abrahamsson i Eskilstuna. Anders har idag svart bälte med 3 Dan. Han har även mångårig instruktörs- och caoch erfarenhet. 
Gianna Stevanovic

- TS Taekwondo

- Självförsvar mot våld


Gianna har tränat kampsport sedan 2000 och startade med Taekwondo i Eskilstuna. Hon har svart bälte och lång tävlingserfarenet inom sporten. Gianna har även tränat Thaiboxning och Boxning och har många års coach- och instruktörserfarehnet inom grenarna. Gianna är utbildad Hälsopedagog, personlig tränare, pilates instruktör, kundaliniyoga instruktör, träning för gravida, mammatränare, kostrådgivare och massör.


Förutom instruktör på TS Taekwondo klubb & Självförsvar mot våld arbetar Gianna även heltid som HR specialist i Flens Kommun och driver eget företag med Corestyrka Pilatesstudio och Hälsoutbildningar. Läs mer på www.corestyrka.se

Keng Su Nilsson 

- TS Taekwondo 


Keng har tränat Taekwondo sedan 2011, hon började träna som 33 åring och idag har hon rött bälte med 2 svarta sträck. Keng har en förkärlek till Poomsae, det vi kallar för mönster, vilket hon även tävlat i. Även Keng har en bakgrund i att instuera och hon brinner lite extra för att träna våra allra yngsta medlemmar. 
MILOMIR STEVANOVIC

- Självförsvar mot våld


Milomir började träna kampsport 2005 inom Boxning. Han har tränat och tävlat för det Serbiska landslaget under ett antal år och idag tränar han boxning aktivt och fokuserar på proffsboxning. Han brinner verkligen för sporten och tränar varje dag. Milomir har sparrats tusentals timmar i ringen.


Förutom instruktör på TS Taekwondo IF & Självförsvar mot våld arbetar Milomir även heltid inom näringsverksamhet.