Instruktörer

INSTRUKTÖRER

TS TAEKWONDO & SJÄLVFÖRSVAR MOT VÅLD
Mario Troyse

Huvudinstruktör

- TS Taekwondo IF

- Självförsvar mot våld


Mario har tränat kampsport sedan 1987. Han startade sin kampsportskarriär inom Taekwondo, med Patrik Abrahamsson som instruktör och har svart bälte samt flera års coach- och instruktörserfarenhet.

Mario har även tränat många år inom de flesta olika kampsporter för att kunna finslipa sina kunskaper och tekniker. Han har även arbetat som entrévärd och ordningsvakt under 20 år i krogmiljö och är van att arbeta i utsatta situationer.


Förutom instruktör på TS Taekwondo klubb & Självförsvar mot våld arbetar Mario även heltid inom kommunal verksamhet.
Tintin Jennsjö

- TS Taekwondo IF

- Självförsvar mot våld


Tintin började träna kampsport på 90 talet i Eskilstuna Taekwondoklubb och har 3e dan svart bälte. Tintin har även tävlat och tränat för Dala Taekwondo Akademi och olika föreningar i Tyskland. 

Mellan 2012-2020 har Tintin tränat och drivit kamplaget i Taekwondo för barn och ungdommar och hållt pass för olika färgbälten i Västerås Taekwondo Akademi. 


Förutom instruktör på TS Taekwondo klubb driver Tintin Comfort Hotell i Eskilstuna. 
Gianna Stevanovic

- TS Taekwondo

- Självförsvar mot våld


Gianna har tränat kampsport sedan 2000 och startade med Taekwondo i Eskilstuna. Hon har svart bälte och lång tävlingserfarenet inom sporten. Gianna har även tränat Thaiboxning och Boxning och har många års coach- och instruktörserfarehnet inom grenarna. Gianna är utbildad Hälsopedagog, personlig tränare, pilates instruktör, kundaliniyoga instruktör, träning för gravida, mammatränare, kostrådgivare och massör.


Förutom instruktör på TS Taekwondo klubb & Självförsvar mot våld arbetar Gianna även heltid som HR specialist i Flens Kommun och driver eget företag med Corestyrka Pilatesstudio och Hälsoutbildningar. Läs mer på www.corestyrka.se

MILOMIR STEVANOVIC

- Självförsvar mot våld


Milomir började träna kampsport 2005 inom Boxning. Han har tränat och tävlat för det Serbiska landslaget under ett antal år och idag tränar han boxning aktivt och fokuserar på proffsboxning. Han brinner verkligen för sporten och tränar varje dag. Milomir har sparrats tusentals timmar i ringen.


Förutom instruktör på TS Taekwondo IF & Självförsvar mot våld arbetar Milomir även heltid inom näringsverksamhet.